Hemmets  kokbok

Min mor lagade en underbar potatis soppa när jag var liten. Förmodligen den enda soppa vi 3 barn gillade. Nu blev jag lite sugen så jag tog fram kokboken från 1943 och satte igång. Jag la till lite olivolja och tog bort ägg.  Det smakade lika underbart. Lätt att laga. Det blev lite soppa över och då rostade jag bitar av blomkål, små hela lökar, potatis och morötter och toppade soppan med till kvällsmål.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inga-Lill » ett knippe tulpaner:  ”Ja att ha hälsan är ju viktigt, ställdes på sin spets idag. Kram kram ”

  • Inga-Lill Eriksson » Ny härlig kallpressad jungfruolja:  ”Hej Agneta Till sommaren gärna besök o 10 burkar jungfru oliv olja. Kram kram t..”

  • Inga-Lill » På Spåret:  ”Ett av de TV program som är kul att titta på. Fått kritik för att frågorna är fö..”

Länkar