Alkionides( varma dagar i februari)

Det verkar som det blir bara blir några dagar med lite sol och värme innan ovädret brakar loss igen. Jag sitter i solen och skriver, fikar och bara njuter. Mandelblommorna slår ut och bina är där och surrar och njuter av nektarn. Fågelsången är stark och helt fantastisk.
Jag sitter i solen hela dagen, svältfödd på ljuset.  Serverar lite mat till son mf.l som jobbar. Kan inte få nog. Går in först i skymningen och tar hand om det som ska göras för att inte missa dagens D-vitamin.
Om ett tag ska jag och maken till andra breddgrader och till nya möten. Min pall är några dagar försenad eftersom inga båtar lämnade Kreta när jag ville det. Nu väntar kanske det sista ovädret på lördag (hoppas jag). Jag plockar in dynor igen på fredag kväll  och avvaktar.  Vägarna från byn till Chania är öppna på eget ansvar och det känns lite osäkert att köra men vissa ärenden måste uträttas. Barnbarn har gått tillbaka till skolan efter långvariga virus och dåligt väder och det börjar så smått bli som det ska vara här på Kreta. Mycket sol, värme och lite kyla med regn. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inga-Lill Eriksson » Volontärer i Grekland:  ”Fina Agneta som stöder Team Sweden Volonteers Kram”

  • Inga-Lill » ett knippe tulpaner:  ”Ja att ha hälsan är ju viktigt, ställdes på sin spets idag. Kram kram ”

  • Inga-Lill Eriksson » Ny härlig kallpressad jungfruolja:  ”Hej Agneta Till sommaren gärna besök o 10 burkar jungfru oliv olja. Kram kram t..”

  • Inga-Lill » På Spåret:  ”Ett av de TV program som är kul att titta på. Fått kritik för att frågorna är fö..”

Länkar