Tunnel i annorlunda skepnad

Nu har jag anlänt till Sverige och Arboga. Lite ledsen över det som hänt på Kreta. Ca 8 broar  raserade, vägar obrukbara, byar som fortfarande är oframkomliga. Jag har själv varit instängd med min dotter och barnbarn i Strovles, en by strax innan Elos, på väg till Elafonissi. Missade planet eftersom det inte var möjligt att ta sig till Chania flygplats. Men Aegean  air ersatte våra biljetter och vi fick nya p,g a situationen på Kreta, med lite fler mellanlandningar men vi kunde resa. Älskar Grekland. Nu har jag meddelat leverantören av mina produkter att jag befinner mig på plats vilket innebär att inom 2 veckor kommer jag göra en tur för leverans. Ska bli så härligt. Olivoljan får sällskap av honung  i olika varianter, väldoftande olivtvålar och nya SPA-prpodukter.   Åstorps Handelsträdgård i Karlstad som är min största återförsäljare kommer att ha fyllt på lagret till öppnandet 18.e mars. Välkomna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Inga-Lill Eriksson » Volontärer i Grekland:  ”Fina Agneta som stöder Team Sweden Volonteers Kram”

  • Inga-Lill » ett knippe tulpaner:  ”Ja att ha hälsan är ju viktigt, ställdes på sin spets idag. Kram kram ”

  • Inga-Lill Eriksson » Ny härlig kallpressad jungfruolja:  ”Hej Agneta Till sommaren gärna besök o 10 burkar jungfru oliv olja. Kram kram t..”

  • Inga-Lill » På Spåret:  ”Ett av de TV program som är kul att titta på. Fått kritik för att frågorna är fö..”

Länkar